BILLIGSTE AIRCONDITION SERVICE UDE HOS OS

Skal du have tjekket din aircondition eller klimaanlæg? Så prøv Vestens AutoCenter. Vi har det bedste tilbud på  aircondition service, og det er inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompresserolie. Ring til os, så fortæller vores mekaniker dig gerne om det billigste aircondition service.

Hvad er et aircondition service på bil

Alle airconditionanlæg og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, det betyder at køleevnen bliver nedsat. Derfor kræver det regelmæssigt airconditionservice og eftersyn, så holdbarhed og køleeffekt bliver optimal, hvilket, i sidste ende betyder bedre løbende økonomi, og mindre risiko for dyre reparationer. Tal med en vores mekanikere om det er ved at være tid til aircondition service på din bil.

Billig aircondition service med pollenfilter

Ligesom at et aircondition- eller klimaanlæg mister effekten med tiden, mister dit pollenfilter også sin effekt. Derfor anbefaler vi at du også får skiftet dit pollenfilter regelmæssigt, så du opnår størst mulig komfort og køreglæde. Skal du være rigtig godt kørende, anbefaler vi at du også jævnlig får renset luften i kabinen og luftsystemet – så slipper du for lugten af våd hund som stammer fra bakterier i luftsystemet. Husk, at booke tid til dit næste aircondition service hos Vestens AutoCenter

Et service af bilens aircondition-/klimaanlæg er med til at sikre afkøling af din bil. Får du samtidig renset anlægget og skiftet pollenfilteret undgår du bakterier, som kan fremkalde allergi, ondt i halsen og snue samt lugtgener.

Vi siger som en tommelfingerregel, at bilens airconditionanlæg skal tjekkes én gang årligt og serviceres hvert andet år.

Fordele ved et serviceret aircondition-/klimaanlæg:

  • Mindsket risiko for nedslidning giver forlænget levetid på anlægget
  • Fuld udnyttelse af anlægget giver mindre brændstofforbrug
  • Nyt pollenfilter giver bedre indeklima

hos os anbefaler vi at du får udført airconditionservice på dit anlæg minimum hvert andet år. Her udover anbefaler vi normalt tjek af airconditionanlæg efter hver 15.000 km eller minimum én gang årligt. Det forlænger anlæggets levetid, og du undgår samtidig lugtgener og uren luft.

Ved regelmæssig tjek og service af din aircondition , kan risikoen for, at anlægget svigter, reduceres betydeligt. Hvert år forsvinder ca. 10 % af det kølemiddel, der befinder sig i kredsløbet, ved fordampning gennem slanger og samlinger. Det medfører nedsat ydeevne og kan forårsage alvorlige kompressorskader med store reparationsudgifter til følge.

 

Book Tid Her

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt Vestens AutoCenter hvis du har nogle spørgsmål omkring os eller vores services

Vi bruger cookies på hjemmesiden med det formål at forbedre brugeroplevelsen