Anhængertræk

Hos Vestens Autocenter monterer vi anhængertræk på din bil professionelt og billigt. er du træt af at skulle betale kommissionens penge til auto portale eller forhandler. Så book en tid hos os, vi har mange års erfaring med  montering af træk. Du for 3 års Garanti på reservedelene vi bruger på din bil, og 2 års garanti på alt udført arbejde.

Få en pro mekaniker til montering af træk

Vi står klar til at hjælpe dig, når der opstår et behov for et anhængertræk på bilen. Vi kan hjælpe med både at montere aftagelige anhængertræk og faste anhængertæk. Det er helt op til dig, hvilken løsning du foretrækker.

På vores værksted har vi dygtige mekanikere, der har en masse erfaring med anhængertræk montering. Vi kan derfor i en fart hjælpe dig med at få anhængertræk på bilen. Du slipper for at skulle bøvle med det selv. Derudover er du sikker på, at det bliver monteret sikkert og ordentligt.

Vil du booke tid til at få monteret anhængertræk, kan du gøre det ved at trykke på book tid.

Trailerstik: 13-polet stik og 7-polet stik

Ligesom det kræver lidt øvelse at manøvrere baglæns med trailer, så klares tilkoblingen fra trailer til bilens elektronik heller ikke i ét universelt snuptag. Altså bremse- og blinklyset. Til det findes der nemlig både 7-polet stik og 13-polet stik. Stik med 7 eller 13 ben i. Det 7-polet stik kom først, fordi man førhen kunne klare sig med, at anhængeren ‘bare’ havde lys på. Men i takt med at både biler og bilisters krav til biler er blevet mere avanceret, måtte det 13-polet stik springe til. Det er nemlig i stand til at håndtere flere ting end bare lyset fra bremse, blink og tågelygter.

Fastmonteret eller aftageligt anhængertræk

Men her stopper forvirringen ikke. For inden du køber en såkaldt træk til din bil, skal du også tage stilling til, om det skal være fastmonteret eller aftageligt anhængertræk.

Et aftageligt anhængertræk er klart det æstetisk pæneste, da det kan afmonteres. Det er dog også den dyreste løsning. Nogle af dem er endda svingbare, så de kan vippes væk oppe under bilen, når de ikke er i brug. Mens du med et fastmonteret anhængertræk helt slipper for bekymringer om buler i din egen bils bagkofanger, hvis en anden bilist en dag banker op i dig. Trækket tager tæskene – for det meste.

Book tid nu- klik her!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt Vestens AutoCenter hvis du har nogle spørgsmål omkring os eller vores services

Vi bruger cookies på hjemmesiden med det formål at forbedre brugeroplevelsen