Fejlsøgning & diagnosticering

Vores avancerede udstyr er din garanti for hurtig og effektiv fejlfinding på din bil

Vi har investeret i det nyeste udstyr, så fejlfindingen på din bil går så hurtigt som muligt. Fejlsøgning kan være noget af det mest tidskrævende arbejde med din bil, og selvom din bil viser fejl et sted, kan der stadig være mange andre komponenter, der er den egentlige årsag til fejlen.

Med vores udstyr aflæser vi din styre box og fortolker de data, vi får. På den måde får vi nemt et overblik over de mulige steder, fejlen på din bil kan stamme fra.

Samtidig slipper du for at bruge tid på at gennemskue, hvor fejlen på din bil eventuelt sidder.

Du får altid et reelt tilbud, hvis fejlsøgningen viser, at din bil skal repareres

Efter fejlsøgningen på din bil foretager vi os aldrig noget uden at tage fat i dig først. Viser fejlsøgningen, at der er behov for at udskifte dele på din bil eller foretage andre reparationer, ringer vi dig altid op og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Det er din sikkerhed for, at du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning, når du kommer ind for at få fejlsøgning på din bil hos os.

Bestil din tid til fejlsøgning online eller ring direkte til vores værksted på telefon 33223344 – så tager vi en snak om fejlen på din bil og aftaler en tid.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt Vestens AutoCenter hvis du har nogle spørgsmål omkring os eller vores services

Vi bruger cookies på hjemmesiden med det formål at forbedre brugeroplevelsen