Forsikringsskade

Har din bil været involveret i en ulykke står du med en forsikringsskade? Så vælg Vestens AutoCenter til at reparere skaden. Vores uddannet pladesmed, har mange års erfaring med små og store reparationer på køretøj. Vi samarbejder  med alle forsikringsselskaber og udbedre store forsikringsskader til dagligt ude på vores pladeafdeling i Taastrup

Uanset hvilket forsikringsselskab du bruger, står Vestens AutoCenter klar til at hjælpe dig og sørger for at du hurtigt får din bil igen.

Vi udbedre skaden efter den korrekte vejledning

Vores pladesmed er konstant på eftermarkedets uddannelser, for at sikre vi laver alt efter bogen, og har den korrekte viden for udbedring af skade på din bil. Vi har investeret mange tusinde kroner på vores pladeafdeling ude i Taastrup, for at lave de mest komplicerede opgaver.

Lånebil og Gavekort

i forbindelse med din forsikringsskade står vi altid klar med en lejebil til rådighed uden berigning. Som de eneste i landet for du os et gavekort på 500kr, til dit næste værksteds besøg.

Book en tid hos Vestens AutoCenter i dag til din forsikringsskade eller kontakt os hvis du har yderlig spørgsmål.

Buler & pladearbejde

Har du været ude for en skade eller bule på din bil står vi klar til at hjælpe dig. Vores uddannet pladesmed, har mange års erfaring med små og store reparationer på køretøj. Vi samarbejder  med alle forsikringsselskaber og udbedre store forsikringsskader til dagligt ude på vores pladeafdeling i Taastrup.

Vi kan os hjælpe dig hvis ikke du vil bruge din forsikring

Hvis du som kunde vil have en uforpligtende tilbud på din skade, uden at skulle bruge din forsikring kan vi os hjælpe dig med det. Vi er fleksible når det kommer til vores kunder, vi giver dig altid den bedste løsningspakke med på vejen, uden at det skal koste for meget. Vi udføre alt under samme tag, for at sikre dig en hurtig og pro udførsel af arbejde.

Kom forbi med din bil vi er de billigste og bedste

kom forbi med din bil, eller send nogle billeder ind til vores mail. Så giver vi dig en pris du bare ikke kan takke nej til. ring på  33223344 eller skriv os en mail på info@vestensautocenter.dk Vi glæder og til at høre fra dig

Book tid nu- klik her!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt Vestens AutoCenter hvis du har nogle spørgsmål omkring os eller vores services

Vestens AutoCenter - Autoværksted i Taastrup
Vi bruger cookies på hjemmesiden med det formål at forbedre brugeroplevelsen