Gearkasse

Ude Hos os udføre vi små og store renovering af gearkasser, vores tekniker er højt uddannet og har masser af viden indenfor faget. Vi har sparet en del af vores kunder penge ved renovering af deres gearkasser, i stedet for at købe en ny.

HAR DU PROBLEMER MED DIN GEARKASSE?

Oplever du problemer med bilens gearkasse eller med gearskift? Skratter bilen ved gearskift, springer ud af gear eller støjer bilen mere end normalt, så kan det meget vel, være at gearkassen har brug for at blive tilset. Der kan være mange tegn på en defekt gearkasse – så er du tvivl om din gearkassen er i topform, så anbefaler vi at den bliver undersøgt nærmere.

Hos Vestens AutoCenter har vi mange års erfaring i reparation, renovation og udskiftning af gearkasse. Det betyder at værkstedsregningen blive så lille som muligt, fordi vi anvender tiden optimalt. Vi fortager udbedringer på alle former for gearkasser. Det gælder både biler med manuelt og automatgear. Ønsker du en pris på reparation eller har du generelle spørgsmål, så kontakt os. Vi står klar til at hjælpe dig Book tid nu- klik her!

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Kontakt Vestens AutoCenter hvis du har nogle spørgsmål omkring os eller vores services

Vi bruger cookies på hjemmesiden med det formål at forbedre brugeroplevelsen